نکته بسیار مهمی که پایه و اساس منطق برنامه ریزی را شکل می دهد این است که نمیتوان یک شبه راه هزار ساله را طی کرد! برای اینکه بتوانید در این آزمون که بخش مهمی از آینده شما به آن وابسته است، موفق شوید باید با اصول مهم برنامه ریزی برای رشته های مختلف و انواع برنامه ریزی ها آشنایی داشته باشید. پس برای اینکه به درک مناسبی از نحوه برنامه ریزی کنکور برسید پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
- چرا برنامه ریزی برای کنکور مهم است و چگونه برنامه ریزی برای کنکور کنیم؟
- روش های برنامه ریزی برای کنکور تجربی و نکات برنامه ریزی
- برنامه ریزی برای کنکور ریاضی به چه صورت است؟
- چند نکته مهم در برنامه ریزی درسی برای کنکور ریاضی
- نحوه برنامه ریزی کنکور انسانی
- برنامه ریزی کنکور هنر و روند برنامه ریزی برای این کنکور چگونه است؟
- دفتر برنامه ریزی چیست و چرا برنامه ریزی به این روش بسیار مفید است؟
- انواع روش های برنامه ریزی ( چگونه برنامه ریزی درسی کنیم؟)
- جدول برنامه ریزی هفتگی برای کنکور
- جدول برنامه ریزی کنکور ماهانه
- برنامه ریزی رایگان کنکور
چرا برنامه ریزی برای کنکور مهم است و چگونه برنامه ریزی برای کنکور کنیم؟
موفقیت در آزمون سراسری و شروع کنکور با موفقیت هایی که قبلاً در سالهای تحصیلی کسب کرده اید متفاوت است. برای موفقیت در کنکور، به دلیل ویژگی های خاص کنکور، بایستی روشهای مطالعه خود را تغییر دهید. حجم مطالب کنکور سراسری بسیار زیاد است و همین انبوه کتاب هایی که باید بخوانید باعث می شود که برنامه ریزی بیش از پیش اهمیت پیدا کند. رقابت در کنکور سراسری هم بسیار سخت تر از رقابت هایی است که قبلاً تجربه کرده اید. اکثر داوطلبان کنکور برای کسب موفقیت در این آزمون زمان بسیار زیادی را هم برای برنامه ریزی برای کنکور سراسری و هم برای درس خواندن صرف می کنند. نکته دیگر این است که زمان شما برای خواندن مطالب با توجه به حجم زیاد مطالب نیز بسیار کم و محدود است. علاوه بر این چون مدت زمان آزمون کنکور نیز محدود است و شما با حجم زیادی از تست های درس های مختلف مواجه اید بایستی تسلط بسیار زیادی بر مطالب درس های مختلف داشته باشید تا بتوانید مطلب مربوط به هر تست را در کوتاهترین زمان ممکن به یاد بیاورید. همه این موارد باعث می شود که برنامه درسی کنکوری و یک برنامه ریزی خوب برای کنکور اهمیت ویژه پیدا کند. برنامه تحصیلی برای کنکور اگر به روش مناسبی نوشته شده باشد میتواند شما را از رقیبانتان متمایز کند. شما باید از یک مشاور و برنامه ریز کنکور برای مشاوره و برنامه ریزی درسی استفاده کنید. مشاوره درسی برای کنکور به شما کمک میکند با بهترین استراتژی خود را برای این آزمون سرنوشت ساز آماده کنید. مشاور برنامه ریزی کنکور علاوه بر ارائه بهترین روش برنامه ریزی درسی میتواند شما را با نمونه برنامه ریزی درسی و دفتر برنامه ریزی رتبه های برتر آشنا کند.
روش های برنامه ریزی برای کنکور تجربی و نکات برنامه ریزی
برنامه برای کنکور تجربی چگونه نوشته می شود؟ برای برنامهریزی برای درس خواندن مهمترین پارامتری که باید در نظر گرفت هدف دانش آموز است. مثلاً برنامه ریزی کنکوری رشته تجربی برای یک دانش آموز که هدفش قبول شدن در رشته پرستاری است با کسی که هدفش پزشکی است بسیار تفاوت دارد چون ضرایب دروس با هم تفاوت دارند.
برای برنامه درسی برای کنکور تجربی باید ساعت مطالعه خود را مشخص کنید. مثلاً اگر دانش آموز هستید باید تایم هایی که در مدرسه می گذرانید را از برنامه مطالعاتی کنکور خود خط بزنید. به طور کلی هر فرد باید حداقل ۷۰درصد تایم خالی خود را به درس خواندن اختصاص دهد. پیشنهاد ما این است که یک دانشآموز پایه دهم طی روزهایی که به مدرسه می رود ۶ الی ۷ ساعت و در روزهای تعطیل ۹ الی ۱۰ ساعت را به درس خواندن اختصاص بدهد. فارغ التحصیل ها نیز باید روزانه حداقل ۱۰ ساعت درس بخوانند. اگر فارغ التحصیل هستید و همزمان با درس خواندن کار می کنید باید در برنامه ریزی کنکور رشته تجربی تایم هایی که به کار اختصاص می دهید را خط بزنید و ۷۰درصد زمان آزاد باقی مانده را به مطالعه اختصاص بدهید.
نکته دیگر این است که اگر در برنامه مطالعه کنکور شما ساعت مطالعه تان پایین است این تایم را کم کم افزایش دهید. اگر کسی ۵ ساعت در روز درس می خواند و بخواهد بلافاصله آن را به ۱۰ ساعت افزایش دهد خیلی زود خسته میشود و این مسئله فقط به ناامیدی و سستی بیشتر منجر میشود.
مسئله دیگر تنوع دروسی است که در برنامه ریزی درسی کنکور تجربی حضور دارند. اگر شما روزانه ۱۰ ساعت درس می خوانید بهتر است این زمان را بین ۵ درس مختلف (۳ درس اختصاصی و ۲ درس عمومی) تقسیم کنید. کسانی که برنامه ریزی درسی رشته تجربی شان به این صورت است که کمتر از ۸ ساعت درس می خوانند باید تنوع درس ها را به تناسب میزان مطالعه خود کاهش دهند.
دروس زیست و شیمی در برنامه ریزی مطالعه برای کنکور دروس پر اهمیتی هستند که باید در برنامه هر روزتان گنجانده شوند. پس از آن دروس ریاضی و فیزیک مطرح می شوند که باید به صورت یک روز در میان خوانده شوند.
نکته مهم دیگر در بهترین برنامه ریزی برای کنکور تجربی تقسیم ساعت مطالعه هفتگی بین دروس مختلف با توجه به ضریب آنهاست. زیست شناسی در کنکور سراسری ضریب ۱۲، درس شیمی در زیرگروه ۱ یعنی پزشکی و پیراپزشکی ضریب ۹ و ریاضی و فیزیک هر کدام ضریب ۶ دارد. دروس زبان ضریب ۲، عربی ضریب ۲ ،دینی ضریب ۳ و ادبیات ضریب ۴ دارند. پس مجموع ضرایب دروس مختلف ۴۴ است. حال بایستی ساعت مطالعه هفتگی را بر عدد ۴۴ تقسیم کنید تا میزان مطالعه تان برای هر واحد ضریب مشخص شود. از این طریق می توان ساعت مطالعه هر درس را با ضرب کردن ضریب آن درس در این عدد به دست آورد.
برای ترتیب چینش درس ها در بهترین برنامه ریزی برای کنکور و برنامه ریزی درسی کنکور تجربی دو روش وجود دارد. روش اول برای کسانی است که به مدرسه می روند. این افراد بایستی با توجه به اینکه روز بعد چه درسهایی در مدرسه ارائه می شود ترتیب درس ها را در برنامه ریزی درسی برای کنکور تجربی مشخص کنند.
روش دوم برنامه درسی کنکور تجربی هم برای کسانی است که مدرسه نمی روند یا ترتیب درس های مدرسه برایشان اهمیت ندارد این افراد می بایست دروس را بر اساس میزان سختی هر درس مرتب کنند. شما می توانید برای داشتن انگیزه بیشتر درس خواندن را با درس مورد علاقه تان شروع کنید اما پس از آن بایستی مطالعه را بر اساس میزان سختی هر درس ادامه دهید به این صورت که هر درسی که سخت تر است بایستی زودتر خوانده شود. به یاد داشته باشید که بهترین برنامه درسی کنکور تجربی برنامه ای است که تمام نکات فوق را در خود داشته باشد.
برنامه ریزی برای کنکور ریاضی به چه صورت است؟
قبل از هر چیز برای داشتن یک برنامه ریزی خوب برای کنکور بایستی ضرایب درس های مختلف در کنکور ریاضی را بررسی کنیم. در این کنکور دروس ریاضیات ضریب ۱۲، فیزیک ضریب ۹ و شیمی ضریب ۶ را به خود اختصاص میدهند.
دروس عمومی نیز شامل ادبیات، دین و زندگی، عربی و زبان می شوند که به ترتیب ضریب ۴ ، ۳ ، ۲ و ۲ دارند. برای برنامه ریزی مطالعه کنکور ریاضی هم بایستی قبل از هر چیز این ضرایب را باهم جمع کنید تا به عدد ۳۸ برسید سپس ساعت مطالعه هفتگی خود را بر این عدد تقسیم کنید تا میزان مطالعه شما برای هر واحد ضریب در برنامه ریزی کنکورتان مشخص شود سپس همانند کنکور تجربی با ضرب کردن ضریب هر درس در این عدد میزان مطالعه هفتگی آن درس مشخص می شود.
نکات مهم دیگری هم وجود دارند که در برنامه ریزی کنکور ریاضی بایستی به آنها توجه کرد.
چند نکته مهم در برنامه ریزی درسی برای کنکور ریاضی
– ابتدا درسهای مورد علاقه خود را شروع کنید تا انرژی شما برای مطالعه افزایش پیدا کند و زمان مطالعه بیشتر شود.
– از مشاوره برای برنامه ریزی کنکور غافل نشوید.
– سایت های فراوانی برای دانلود برنامه ریزی درسی برای کنکور و برنامه ریزی رایگان کنکور وجود دارند که میتوانید با استفاده از آن ها یک برنامه ریزی رایگان برای کنکور خود انجام دهید. البته قبل از آن حتما از کیفیت این برنامه ریزی رایگان مطمئن شوید. دانلود برنامه کنکور از سایت های غیر معتبر می تواند به روند درس خواندنتان لطمه بزند.
– برنامه درسی رتبه های برتر کنکور را مطالعه کنید و از آن ایده بگیرید.
– دروس اختصاصی و عمومی را یک در میان بخوانید تا کیفیت مطالعه افزایش پیدا کند و این تنوع مانع دلزدگی و خستگی شما شود.
– سعی کنید بعد از هر درس سنگین و سخت، یک درس ساده را مطالعه نمایید. به این شکل بازدهی بهتری از مطالعه کسب میکنید.
– بهتر است 1 الی 1 و نیم ساعت برای مطالعه درس عمومی و 2 الی 2 و نیم ساعت برای درس اختصاصی وقت تعیین کنید.
– از زمان استراحت غافل نشوید. بعد از هر یک ساعت مطالعه، یک ربع استراحت در نظر بگیرید.
– از هر درس یادداشت برداری کنید و اواخر شب مرور نمایید.
زمان تست زدن بهتر است به این شکل باشد که 24 ساعت بعد از مطالعه هر درس عمومی، و بلافاصه بعد از مطالعه هر درس اختصاصی، تست مربوط به آن درس را بزنید.
نحوه برنامه ریزی کنکور انسانی
برای برنامه ریزی درسی کنکور انسانی هم ساعت مطالعه یکی از مهم ترین پارامتر هاست که با توجه به علاقه دانش آموز مشخص می شود. کسی که به رشته حقوق علاقه دارد باید زیر گروه یک را انتخاب کند یا کسی که به مدیریت علاقه دارد باید بداند که رشته اش جز زیر گروه ۳ دسته بندی می شود و ضرایب دروس هم در این زیر گروه ها با هم تفاوت دارد. کسی که به رشته حسابداری علاقه مند است بایستی به درس ریاضی اهمیت بیشتری بدهد اما شاید این موضوع برای کسی که به روانشناسی علاقه مند است صدق نکند. همین تفاوت باعث تفاوت برنامهریزی افراد مختلف میشود. ساعت مطالعه باید معقول باشد و بر اساس توانایی های فرد تعیین شود. کسی که ساعت ۱۲ شب خسته میشود نباید برنامهای بریزد که در آن تا ساعت ۲ شب مطالعه لحاظ شده باشد.
نکته بعدی که میتواند بهترین برنامه ریزی برای کنکور را برای شما رقم بزند تنوع درس است. برای کسانی که مدرسه می روند بهتر است در روزهای مدرسه ۴ درس مختلف (دوتا اختصاصی و دوتا عمومی) و در روزهای تعطیل ۶ درس مختلف ( ۴ تا اختصاصی و ۲ تا عمومی) را مطالعه کنند. فارغ التحصیل ها هم می توانند هر روز ۶ درس مختلف را با توجه به علاقه و زیر گروه مدنظرشان بخوانند.
نکته مهم دیگر این است که روش ساعت مطالعه برای هر واحد ضریب در اینجا هم کاربرد دارد.
روش برنامه ریزی تحصیلی و درس خواندن برای کنکور و بهترین مشاوره درسی کنکور برای دانش آموزانی که مدرسه میروند یا در کلاسهای خصوص شرکت کردهاند اینگونه است: پیشنهاد می کنیم هر روز ۲۰ الی ۲۵ درصد زمانشان را به خواندن همان درسهایی که در کلاس آموختند اختصاص دهند. خیلی از دانش آموزان با این مشکل مواجه اند که مدرسه، آزمون، مشاور، معلمان خصوصی و دوستان هرکدام یک برنامه ریزی متفاوت ارائه می دهند و دانش آموز بین این برنامهها سردرگم و گیج می شود. بهترین راهکار برای این افراد استفاده از این روش ۲۰ الی ۲۵ درصد می باشد.
برنامه ریزی کنکور هنر و روند برنامه ریزی برای این کنکور چگونه است؟
تعداد داوطلبان کنکور هنر کمتر از سایر کنکور هاست و با توجه به شناور بودن رشته های هنر، کسانی که در کنکور های دیگر شرکت میکنند میتوانند کنکور هنر را هم ثبت نام کنند و برنامه ریزی درس خواندن برای کنکور را شروع کنند. در واقع از آنجایی که اکثر شرکت کنندگان کنکور هنر کسانی هستند که به این آزمون به عنوان اولویت دوم نگاه میکنند میتوان گفت تمام داوطلبان کنکور هنر رقیب یکدیگر نیستند و این آزمون برای خیلی ها صرفاً جنبه محک زدن دارد اما این به این معنا نیست که میتوان برنامه مطالعه برای کنکور و طریقه و روش برنامه ریزی برای کنکور را نادیده گرفت.
ازآنجایی که ظرفیت دانشگاه های خوب در این رشته کم است رقابت در این کنکور اصلا آسان نیست و اختلاف رتبه ی کم تاثیر بسیار قابل توجهی در نتیجه خواهد داشت و داشتن مشاوره و برنامه ریزی کنکور برای درس خواندن کنکور بسیار مهم و ضروری است.
سوالات کنکور هنر تنوع زیادی دارند، اکثرا مربوط به درس های حفظی هستند و باید به دفعات زیادی در برنامه برای کنکور مرور شوند. مبحث زیر گروه های مختلف و اهمیت ضرایب دروس در هر زیر گروه در اینجا هم صادق است.
سوالات کنکور هنر در سه سطح دسته بندی می شوند:
– ۲۰ تا ۳۰ درصد سوالات ساده اند و تقریبا همه شرکتکنندگان میتوانند به آنها پاسخ دهند.
– ۴۰ تا ۶۰ درصد سوالات در سطح متوسط قرار میگیرند و پاسخ دادن به آنها به تسلط نسبی بر دروس مختلف نیاز دارد.
– ۲۰ تا ۳۰ درصد سوالات هم سخت هستند که بین داوطلبان مختلف تمایز ایجاد میکند و پاسخ دادن یا ندادن به آنها بسیار سرنوشت ساز خواهد بود.
کنکور هنر ۴ درس عمومی و ۷ درس تخصصی دارد. دروس عمومی مانند سایر گروه ها شامل ادبیات، دینی، عربی و زبان می باشد.
دروس تخصصی هم شامل درک عمومی هنر، درک عمومی ریاضی فیزیک، ترسیم فنی، خلاقیت تصویری و تجسمی، خلاقیت نمایشی، خلاقیت موسیقی و خواص مواد می باشد. این کنکور هم مانند کنکور های دیگر دارای دو دفترچه عمومی و تخصصی است. این کنکور شامل ۲۷۰ تست است و برای پاسخگویی به آنها ۲۴۰ دقیقه (۴ساعت) زمان داریم. دروس عمومی در این کنکور اهمیت زیادی دارند و شما بین درس های عمومی و اختصاصی هیچ درسی را نباید کنار بگذارید و همگی باید در برنامه درس خواندن شما حضور داشته باشند. لازم به ذکر است که شما می توانید از مشاوره برای درس خواندن تان هم استفاده کنید.
دفتر برنامه ریزی چیست و چرا برنامه ریزی به این روش بسیار مفید است؟
دفتر برنامه ریزی در واقع به معنای طرح و نقشه کلی مسیر شما برای رسیدن به هدف تان می باشد. این دفتر می تواند برای برنامه ریزی برای درس خواندن کنکور نیز استفاده شود. برنامه ریزی یکی از کارکردهای اصلی مدیریت است و شامل تصمیم گیری از قبل می باشد.اینکه چه کاری باید انجام شود، چه زمانی باید انجام شود و نحوه ی انجام آن چگونه است یک فرایند فکری است که اهداف را مشخص میکند.
دفتر برنامه ریزی با توجه به ویژگی های روانشناختی و سبک زندگی فرد تکمیل میشود و هر کس با توجه به خلق و خوی خود کارهای روزانه و بلندمدت را مشخص می کند. داشتن این دفتر به شما کمک می کند که در کنار کارهای روزمره اهداف بزرگ خود را فراموش نکنید و بتوانید آنها را دنبال کنید. امروزه نمونه های مختلفی از دفتر برنامه ریزی کاغذی و الکترونیکی وجود دارد. دفتر برنامه ریزی کنکوری می تواند در نوشتن برنامه درس خواندن برای کنکور بسیار مفید باشند. بسیاری از این دفترها شامل چند نمونه برنامه ریزی کنکور هستند و می توانند راهنمای بسیار خوبی برای برنامه درسی برای کنکور باشند. تحقیقات علمی نشان دهنده این است که نوشتن لیست کارها و برنامه روزانه باعث میشود شما بیشتر درگیر انجام دادن آن کارها بشوید.
انواع روش های برنامه ریزی ( چگونه برنامه ریزی درسی کنیم؟)
روش های مختلفی برای برنامه ریزی وجود دارد که مشاوران برای آموزش برنامه ریزی درسی از آنها استفاده میکنند. در اینجا برخی از آنها را برای شما توضیح می دهیم.
انواع برنامه ریزی از نظر زمان
۱- برنامه ریزی کوتاه مدت: یعنی برنامههایی که هدف مشخصی را در بازه زمانی یک الی سه ماه دنبال میکنند. برنامه ریزی روزانه کنکور، برنامه ریزی برای یک ترم دانشگاه یا یک سرمایه گذاری کوتاه مدت در این دسته قرار میگیرند.
۲- برنامه ریزی میان مدت: یعنی برنامه های که شامل یک بازه زمانی ۶ ماهه می شوند. اگر تصمیم بگیرید کارهایتان را در بازه زمانی ۳ تا ۶ ماه انجام دهید در واقع یک برنامه ریزی میان مدت انجام داده اید. برنامه ریزی 4 ماهه کنکور و برنامه ریزی تابستان کنکور از این قبیل برنامه هاست.
۳- برنامه ریزی بلند مدت: برنامهریزیهای بلندمدت دارای بازه زمانی یک سال و بیشتر هستند.برنامه درسی کنکور، پروژه های پیچیده کاری و سرمایه گذاری های بلندمدت از این دسته هستند.
برنامه ریزی به لحاظ عملکرد
۱- فردی: برنامه ریزی فردی به برنامههای اطلاق میشود که برای شخص معینی انجام شده و صرفاً متناسب با شخصیت او می باشد این برنامهها به افرادی دیگر توصیه نمیشوند.
۲- گروهی: برنامه ریزی های گروهی معمولاً برای سازمان ها، تیم های ورزشی یا کلاس های آموزشی صورت میگیرد. در این نوع برنامه ها همه افراد برای رسیدن به هدف خاصی تلاش میکنند بنابراین همه آنها باید تابع قوانین خاصی باشند و آن قوانین را اجرا کنند.
برنامه ریزی به لحاظ محتوا
محتوای یک برنامه یعنی همه کارهایی که قرار است در این برنامه انجام شود تا هدف مورد نظر محقق شود. زمینه ی این فعالیت ها در واقع همان محتوای برنامه ریزی می باشد که شامل موارد زیر است:
۱- برنامه ریزی درسی
۲- برنامه ریزی شغلی
۳- برنامه ریزی ورزشی
۴- برنامه ریزی شخصی
۵- برنامه ریزی استراتژیک که چارچوب و دید سازمانی را در یک مجموعه مشخص میکنند.
جدول برنامه ریزی کنکور چیست + نمونه برنامه ریزی
جدول برنامه ریزی روزانه و نمونه برنامه درسی برای کنکور
در شکل زیر جدول برنامه ریزی روزانه را مشاهده می کنید:
جدول برنامه ریزی ساعتی | ||
پارت | ساعت | توضیحات |
پارت ۱ | ۸-۹:۳۰ | |
پارت ۲ | ۹:۴۵-۱۱:۱۵ | |
پارت ۳ | ۱۱:۱۵-۱۲:۴۵ | |
استراحت و ناهار | ۱۲:۴۵-۱۴ | |
پارت ۴ | ۱۴-۱۵:۳۰ | |
پارت ۵ | ۱۵:۴۵-۱۷:۱۵ | |
پارت ۶ | ۱۷:۳۰-۱۹ | |
پارت ۷ | ۱۹:۱۵-۲۰:۴۵ | |
روتین شبانه | ۲۱-۲۲ |
منظور از پارت مطالعاتی در این جدول در واقع زمانی است که به مطالعه اختصاص میدهید. به این نکته توجه داشته باشید که در هر پارت فقط می توانید یک درس را بخوانید.
روتین شبانه هم همان مباحثی هستند که شما هر روز بایستی در یک تایم مشخص آنها را انجام دهید. مثلاً درک مطلب زبان یا سوالات قرابت معنایی ادبیات فارسی.
توجه کنید که زمان مربوط به هر پارت به صورت پیش فرض این گونه نوشته شده است. شما می توانید با توجه به برنامه خاص خودتان این زمان ها را تغییر بدهید.
جدول برنامه ریزی هفتگی برای کنکور
در جدول برنامه ریزی هفتگی علاوه بر مواردی که درمورد جدول روزانه ذکر شد باید موارد زیر را هم در نظر بگیرید:
– مشخص بودن روزهای هفته
– جمع ساعت مطالعه روزانه
– جمع ساعت مطالعه هفتگی
یک نمونه برنامه ریزی برای کنکور را در ادامه مشاهده می کنید:
جدول برنامه ریزی هفتگی | |||||
روز | درس | نوع مبحث | تعداد تست | ساعت مطالعه | کل ساعت مطالعه |
شنبه | زیست | فصل ۲ زیست دهم | ۶۰ | ۹-۱۲ | ۹ |
ریاضی | فصل ۳ ریاضی دوازدهم | ۵۰ | ۱۳-۱۵ | ||
شیمی | فصل ۱ شیمی دهم | ۵۰ | ۱۵:۳۰-۱۷:۳۰ | ||
ادبیات | دروس ۵ تا ۸ ادبیات یازدهم | ۵۰ | ۱۸-۲۰ | ||
یکشنبه | زیست | فصل ۵ زیست یازدهم | ۷۰ | ۹-۱۲ | ۹ |
فیزیک | فصل ۲ فیزیک یازدهم | ۵۰ | ۱۳-۱۵ | ||
شیمی | فصل ۲ شیمی دوازدهم | ۵۰ | ۱۵:۳۰-۱۷:۳۰ | ||
عربی | دروس ۳ تا ۴ عربی یازدهم | ۵۰ | ۱۸-۲۰ | ||
دوشنبه | زیست | فصل ۴ زیست دوازدهم | ۶۰ | ۹-۱۲ | ۹ |
ریاضی | فصل ۲ ریاضی یازدهم | ۵۰ | ۱۳-۱۵ | ||
فیزیک | فصل ۳ فیزیک دوازدهم | ۵۰ | ۱۵:۳۰-۱۷:۳۰ | ||
زبان | درس ۳ زبان دوازدهم | ۵۰ | ۱۸-۲۰ | ||
سایر روزهای هفته نیز به همین ترتیب | |||||
جمع کل ساعت مطالعه هفتگی | …. |
جدول برنامه ریزی کنکور ماهانه
با کنار هم قرار دادن چهار جدول هفتگی میتوانیم یک جدول ماهانه را رسم کنیم. در برنامه ریزی ماهانه مشخص می کنید که هر روز قرار است چه درسهایی را بخوانید و پیش بینی شما از ساعت مطالعه هر روز چقدر است. در ضمن اگر قرار است یکی دو روز از ماه را به تفریح و استراحت بگذرانید می توانید در برنامه ماهانه خود مشخص کنید.
برنامه ریزی رایگان کنکور
برنامه ریزی رایگان برای کدام رشته ها می باشد؟ برای تمامی رشته ها اعم از کنکور ریاضی، تجربی، انسانی و هنر برنامه ریزی رایگان وجود دارد. وب سایت های گوناگونی یافت میشوند که به شما ایده های بسیار جالبی برای نحوه درس خواندن و کسب آمادگی برای شرکت در این کنکور ها ارائه می دهند.
چه کسانی می توانند از برنامهریزی رایگان استفاده کنند؟ اگر شما دغدغه برنامه ریزی و نحوه صحیح مطالعه دروس و کسب آمادگی برای شرکت در کنکور سراسری را دارید و همزمان نمی خواهید برای این برنامه ریزی هزینه کنید در این صورت برنامه ریزی رایگان گزینه بسیار خوبی برای شما می باشد.
سوالات متداول
همانطور که قبلا اشاره کردیم اصولی مانند میزان درس خواندن برای هر واحد ضریب، رعایت تنوع درسی، توجه به زیر گروه مورد نظر برای قبولی در آزمون سراسری و همچنین توجه به تواناییهای فردی دانش آموز از مهمترین پارامترهای یک برنامهریزی مناسب و موثر هستند.
دوست عزیزم، شما داوطلب آزمون سراسری هر رشته ای که باشید در این مقاله به طور مفصل در مورد برنامه ریزی کنکور برای رشته شما توضیح داده شده است.
نظرات دانش آموزان